Carles Bover

Carles Bover

Director

Emprenedor i analista d’oportunitats empresarials. Especialista en consultoria estratègica. Disposa de més de 20 anys d’experiència en diferents àmbits de la gestió d’empresa, des de llocs de responsabilitat fins una llarg recorregut en consultoria estratègica, fins que el 2009 va fundar el grup Molins de Q.

Mar Marimon

Mar Marimon

Direcció Adjunta

Va començar a treballar com a responsable de Qualitat però de seguida va descobrir la seva passió per la Gestió Empresarial. S’ha especialitzat en la Gestió de la Qualitat, de la que n’és consultora des de l’any 2014. Graduada en Filologia Catalana per la UAB, disposa de les certificacions IRCA d’auditora en cap en sistemes de Gestió de la Qualitat i de Gestió Ambiental.

Rosendo Estragués

Rosendo Estragués

Consultor

Financer i consultor enfocat a Qualitat i Gestió Ambiental amb més de 30 anys d’experiència en aquests dos àmbits. Ha treballat com a Agent de Borsa, Controller i Director Financer. Llicenciat en Ciències Econòmiques per la UAB, amb diversos cursos sobre Qualitat i Gestió Ambiental. Disposa de les certificacions IRCA d’auditor en Cap en Sistemes de Gestió de la Qualitat i de Gestió Ambiental.

Carles Sierra

Carles Sierra

Director Comercial

El tracte amb el client és la seva passió. Considera que la venda és la consecució d’un diàleg enriquidor. Disposa de més de 20 anys d’experiència en el món de les vendes. Especialista en Màrqueting Online i Estratègies de Comunicació Digital i Tècnic Superior en Social Media i Community Manager.

Marc Miró

Marc Miró

Direcció Tècnica

Especialista en Qualitat, Gestió Ambiental, Prevenció de Riscos i Seguretat de la Informació. Amb 12 anys d’experiència, tant en càrrecs de Director de Qualitat com a consultor en sistemes de gestió i seguretat de la informació. Llicenciat en Química per la UB, ha cursat diferents màsters en l’àmbit de la Qualitat, Gestió de la Producció i Màrqueting. Disposa de les certificacions IRCA com auditor en cap en Sistemes de Gestió de la Qualitat i de Gestió Ambiental.

Marta Fernández

Marta Fernández

Direcció Tècnica TIC i Indústria

Especialista en Sistemes de Gestió, centrant-se en la Qualitat i la Seguretat de la Informació. Té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit de la Gestió des d’un punt de vista multidisciplinari, en llocs de responsabilitat tant de direcció d’empreses com de consultoria. Enginyera Superior en Telecomunicacions per la UPC, ha cursat un postgrau en Tècnica Empresarial. Disposa de les certificacions IRCA d’auditora en cap en sistemes de Gestió de la Qualitat i de Gestió Ambiental.

Bàrbara Soler

Bàrbara Soler

Direcció Tècnica Agroalimentària

Especialista en Sistemes de Gestió de Seguretat Alimentària, Qualitat i Gestió Ambiental amb més de 18 anys d’experiència en el món de la Consultoria. Enginyera Agrícola en Indústries Agràries i Alimentàries (UPC) i llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments (UAB). Disposa de les certificacions IRCA com auditora en cap en Sistemes de Gestió de la Qualitat i Gestió Ambiental.

Esteve Pallarés

Esteve Pallarés

Auditor

Auditor de sistemes de Gestió de la Qualitat i Gestió Ambiental amb més de 30 anys d’experiència en certificadores de renom. Especialitzat en auditories en normes ISO 9001 i 14001 i consultor de suport. És enginyer tècnic industrial per la UPC amb un postgrau en Qualitat de la Indústria Química per l’ICT. Disposa d’una extensa formació en diferents àmbits de la Qualitat.
Disposa de la certificació IRCA d’auditor en cap en sistemes de Gestió Ambiental.

Laura Querido

Laura Querido

Consultora

Ambientòloga amb llicenciatura en Ciències Ambientals per la UB i amb postgrau en Gestió Integral: Qualitat, Gestió Ambiental i Seguretat i Salut en el Treball per la Universitat de les Illes Balears. Amb 5 anys d’experiència en diferents àmbits de la Gestió Ambiental. Des de 2016 és consultora especialitzada en Gestió de la Qualitat i la Gestió ambiental.

Anna Saubí

Anna Saubí

Consultora

Especialista en Qualitat i RGPD. Té 15 d’anys d’experiència en càrrecs de Responsable de Sistemes de Gestió de Qualitat i Consultoria. Ha treballat també com a analista de processos i tècnica de Qualitat. És llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Girona, amb diversos cursos sobre Qualitat i RGPD.

Joan Caire

Joan Caire

Consultor

Llicenciat en Economia per la UNED. Ofereix més de 18 anys d’experiència tant com a director de Qualitat com a Consultor en Qualitat i Gestió Econòmica. Actualment s’ha especialitzat en sistemes de Gestió de la Qualitat i Gestió Ambiental.

Alex Rabadán

Alex Rabadán

Consultor

Amb més de 15 anys d’experiència com a consultor i auditor de Sistemes de Gestió que han enfortit l’empatia i la comunicació amb el client. Especialista en Qualitat, Seguretat Alimentària i Eficiència Energètica. Enginyer Tècnic Agrícola, amb un Màster en Gestió de les empreses. Disposa de certificació IRCA en Gestió Ambiental.

Anna Zaguirre

Anna Zaguirre

Consultora

Especialista en Seguretat Alimentària. Disposa de 7 anys d’experiència com a Responsable de Qualitat en una empresa alimentària. El 2016 va dirigir la seva carrera cap al món de la consultoria. Llicenciada en Ciències Ambientals per la UAB amb un màster en Intervenció i Gestió Ambiental a l’Empresa per la UB. Disposa de certificació IRCA com auditoria en cap per sistemes de Gestió de la Qualitat i Gestió Ambiental.

Teresa Soler

Teresa Soler

Consultora

Llicenciada en Biologia i Enologia i amb 10 anys d’experiència en la indústria agroalimentària treballant com a Responsable de Qualitat. Complementa el seu perfil tècnic amb coneixements de gestió i administració d’empreses ja que, actualment cursa un Executive MBA a EAE Business School.

Meritxell Solé

Meritxell Solé

Consultora

Amb més de 5 anys d’experiència en diferents àmbits del sector de l’arquitectura i la construcció, Ha treballat amb sistemes de gestió de la qualitat, medi ambient i seguretat de la informació. Diplomada en Turisme per la Universitat de Girona, amb formació en Qualitat. Al costat del nostres consultors sèniors, treballa en l’assoliment dels objectius dels nostres clients i la millora de les seves competències com a consultora.

Marta Molet

Marta Molet

Administració

Llicenciada en Història per la UAB i màster en Gestió del Patrimoni Cultural a la UB. És la responsable del Departament d’Administració del grup MdQ, encarregant-se de la facturació i el suport a la Comptabilitat i a la Gestió Comercial. En aquests camps té formació especialitzada i experiència en altres empreses. Li agrada el tracte amb el client al qual ofereix un bon tracte procurant adaptar-se a les seves necessitats.